Mijn Milly Fant

November 7, 2016

 

Vandaag start ik week 3 met mijn Milly Pie en ik kan zeggen, ik ben verliefd!

Ik ben lange tijd op zoek geweest naar iets wat mijn chaos aan administratie en agenda kon vervangen. Tot ik via een lieve vriendin geattendeerd werd op de Milly Pie.

 

Oké, leuk maar is dit de oplossing dacht ik nog? Kan ik hier alles in kwijt?

En ik kan zeggen" Ja" hier kun je alles in kwijt.

 

Hij komt los binnen, verpakt in een prachtige roze hoes met strik. Bijgevoegd een persoonlijk kaartje.

En dan is het aan jou hoe jij de Milly Pie wilt gaan gebruiken.

 

Ik persoonlijk gebruik hem als agenda en notitieblok. Ik spreek veel mensen en krijg veel ideeën en dat alles moet bij elkaar gebundeld zijn. Daarnaast ben ik nog echt van de papieren agenda en prop ik zakelijk en privé bij elkaar.

 

Ik ben meteen gaan werken met kleuren, zakelijk met de potlood ( kan nog wel eens wijzigen) en privé met leuke kleurtjes. Nu kom ik er ook echt pas achter hoe kleurenblind mijn man is hihi!

Het bijgeleverde notitieblok gaat overal mee naartoe, en stop ik achterin de Milly Pie samen met een etui met mijn stiften en potloden.

Ik plan de maand vooruit, maar mijn doelen bekijk ik per week.

 

Over mijn doelen gesproken, ik begon lekker standaard met wat moet ik per week doen, administratie, bloggen en ga zo door. Tja leuk, maar realiseer ik zo mijn droom? Nee, maar wat zijn dan mijn doelen deze week? En wat is uiteindelijk het doel aan het einde van deze maand, of einde van dit jaar of mijn ultieme droom? Elke week ga ik op maandag zitten en zet mijn ultieme doel voor die week op papier.

 

De Milly Pie is dus niet alleen een agenda of een notitie blok, maar een life changer!  Hij begeleidt je door je vragen en helpt je naar een groter doel.

 

Ik ga nu weer aan de slag met een nieuwe week en ja een nieuw doel... deze kan ik verklappen, jarig zijn en dan ook nog eens 40 jaar worden. Tja, hoe ga je hier mee om?!

 

Tot volgende week!

 

 

 

Please reload

Search By Tags
Please reload

© 2014 by Het Mode Meisje