top of page
Online Garderobe Check

Online Garderobe Check.

Ben je klaar met hoe jouw kast eruit ziet als je hem open maakt. Zie je door de bomen het bos niet meer of ben je gewoon heel benieuwd wat je nog meer kunt qua sets en combinaties met de kleding in de kast?

De tijden zijn nu anders, even bij elkaar op bezoek gaan is er nu niet bij. Maar dat wil niet zeggen dat we geen Garderobe Check samen kunnen doen!

We doen hem gewoon via Facetime, Teams of Zoom!

De kastdeur gaat open en dan? We starten met de twijfel items eruit te halen, dan maken we hem seizoen klaar en hangen basic en key pieces bij elkaar. Zo krijg je overzicht. Dan gaan we samen sets maken. Alle nieuwe sets zetten we op de foto zodat je elke dag inspiratie hebt voor jouw look.

Tijdens deze sessie krijg je tips hoe jij jouw garderobe overzichtelijk en opgeruimd houdt en geef ik je vooral veel stijl en kleur advies.

Staat dit al heel lang op je wensen lijstje, maar komt het er nu niet van, dan is dit jouw kans!

Wij plannen een Facetime afspraak in voor een kennismaking, plannen een datum en na je garderobe check houden wij contact voor vragen en hulp.

De kosten voor de online Garderobe Check zijn € 65,-

Dit is inclusief;

  • Kennismaking via Facetime, Teams of Zoom

  • Boodschappenlijst met items die jouw garderobe zouden kunnen aanvullen.

  • Contactmoment via Facetime, 2 weken na de check

Heb je interesse of wil je hier meer informatie over krijgen. Vul dan mijn contactformulier in en dan maken we telefonisch kennis. Zonder verdere verplichtingen!

bottom of page