top of page
Training Image Consulting

Training Image Consulting

Image Consulting.

Als onderneming ben je altijd op zoek naar nieuwe commerciële uitdagingen en met een groot klantenportefeuille en een top team aan collega's en medewerkers timmeren jullie hard aan de weg! Maar passen de kernwaardes van jullie onderneming bij de kleding stijl van de medewerkers? Waar staat jullie onderneming voor? Past het beeld, die bij de kerncompetenties horen niet bij de kledingstijl van de medewerkers, dan wordt het tijd voor een training Image Consulting!

 

Hier wordt inzichtelijkheid geboden in de kleding mogelijkheden ten opzichte van waar de organisatie voor staat. Met de training Image Consulting kunnen de doelstellingen sneller en beter behaald worden omdat je een first impression maar 1x maakt.

Tijdens de training wordt jullie aan de hand van voorbeelden en praktijk oefeningen duidelijk gemaakt welke kernwaarden voor jullie organisatie belangrijk zijn. Naar welke afspraak draag je welke kleding en welke indruk wil je maken. Het is een interactieve training waar ruimte is voor vragen en informatie en de medewerkers ontvangen een persoonlijk boodschappenlijstje met tips voor de juiste werk garderobe.

De kosten van de Image Consulting training zijn afhankelijk van de grootte van het team en de voorbereidingen die er gedaan moeten worden.

Prijs is exclusief btw en exclusief € 0,19 per km reiskosten. Ik reken geen reisuren

Heb je interesse of wil je hier meer informatie over krijgen. Vul dan mijn contactformulier in en dan maken we telefonisch kennis. Nadien ontvangen jullie de offerte via de mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page